Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γιάνης Βαρουφάκης: Επισκέφτηκε τη Τουρκία στα πλαίσια σύστασης εθνικού συμβουλίου του ΜΕΡΑ25 (φώτο)

Επαφές και συναντήσεις είχε το πρόγραμμα για τον Γιάνη Βαρουφάκη στην Τουρκία. Ο πρόεδρος του ΜΕΡΑ25 επισκέφτηκε τη γειτονική χώρα στο πλαίσιο των διεργασιών για τη σύσταση του εθνικού συμβουλίου DiEM25 (Κίνημα για τη Δημοκρατία στην Ευρώπη).

Σε ανακοίνωση του το κόμμα τονίζει πως:

«Οι δημοκρατικοί πολίτες στην Τουρκία αγκάλιασαν “ πολύ ζεστά” το DiEM25/ΜέΡΑ25 όπως απέδειξαν οι ομιλίες, επαφές και διεργασίες στην Κωνσταντινούπολη του γραμματέα του κόμματος Γιάνη Βαρουφάκη. Σύντομα θα συνεδριάσει το υπό σύσταση εθνικό συμβούλιο Τουρκίας του DiEM25 για να εξεταστούν προσεκτικά τα επόμενα βήματα στην πολιτική σκηνή της Τουρκίας. Στα πλαίσια αυτά θα συζητηθεί και το Μανιφέστο του DiEM25 Τουρκίας στο οποίο από την αρχή θα συμπεριλαμβάνεται η “ Νέα Πράσινη Συμφωνία” καθώς κοινή συναντίληψη είναι η μετάβαση των χωρών μας στις νέες μορφές ενέργειας και εργασίας. Και φυσικά να ακυρωθούν όλα τα συμβόλαια εξόρυξης υδρογονανθράκων στη Μεσόγειο, καθώς, εκτός όλων των άλλων, αποτελούν πηγή μόλυνσης, αποσταθεροποίησης και ενίσχυσης της παρασιτικής ολιγαρχίας... Οι Τούρκοι δημοκράτες που αρχίζουν με εντατικούς ρυθμούς να πλαισιώνουν τις τάξεις του DiEM25 αναφέρθηκαν σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα στη χώρα τους (καθώς η οικονομία τους παραπαίει) και στη συνεδρίαση του υπό σύσταση εθνικού συμβουλίου Τουρκίας ανέπτυξαν αναλυτικά τις θέσεις τους για όλα τα θέματα αλλά κυρίως για τη στροφή μας στην “ πράσινη ανάπτυξη”, το μείζον πρόβλημα που δημιουργούν οι πολεμικές εντάσεις και το προσφυγικό, οι εργασιακές σχέσεις στο νέο παγκόσμιο περιβάλλον που δημιουργείται με τις νέες τεχνολογίες και βέβαια οι ελληνοτουρκικές σχέσεις, όπου οφείλουμε να περάσουμε σε ένα άλλο “ τοπίο” φιλίας και συνεργασίας».

 

 

Tags
Back to top button