Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Για πεζοπορία στη Λίμνη Πλαστήρα Καραμανλής - Ταλιαδούρος - Λυκουρέντζος (φωτο)

Για ένα τριήμερο πεζοπορίας στην περιοχή της Λίμνης Πλαστηρα, προσκάλεσε ο πρώην Υφυπουργός κ.Σπύρος Ταλιαδούρος τον πρώην Πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και τον πρώην Υπουργό κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Επικαιρότητα Καρδίτσας.

Πραγματοποίησαν περιπάτους σε εξαιρετικού φυσικού κάλλους διαδρομές ενώ επεσκέφθησαν την Ιερά Μονή του Αγίου Παντελεήμονος και την Ιερά Μονή Παναγίας Πελεκητής.

Ο κ.Κώστας Καραμανλής στη διάρκεια αυτού του τριημέρου, ικανοποίησε μία παλιά του επιθυμία να επισκεφθεί την ευρύτερη περιοχή της Λίμνης Πλαστήρα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Tags
Back to top button