Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γ.Γεραπετρίτης: «Πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει τα αναδρομικά σε όλους όσους τα δικαιούνται»

Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης, εξέφρασε την πρόθεση της κυβέρνησης να δώσει τα αναδρομικά σε όλους όσοι τα δικαιούνται, μετά την απόφαση του ΣτΕ.

Παράλληλα, σημείωσε ότι η κυβέρνηση σέβεται τις αποφάσεις των δικαστηρίων στο ακέραιο, στο πλαίσιο των δημοσιονομικών δυνατοτήτων της χώρας.  

Σε ό,τι αφορά στο πόρισμα της Επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, ο κ. Γεραπετρίτης επισήμανε ότι θα κατατεθεί στη Βουλή μεχρι τις 31 Ιουλίου, κι αυτή με τη σειρά της θα αποφασίσει αν θα παραπεμθεί ο πρώην  υπουργός.

Παράλληλα, έκανε λόγο για ένα ισορροπημένο πόρισμα, λέγοντας ότι η Επιτροπή προχώρησε σε εκτενή διαδικασία συλλογής αποδείξεων, υπογραμμίζοντας ότι δεν έφτασε στο σημείο να παραπέμπονται πρόσωπα, για τα οποία δε στοιχειοθετήθηκαν σε απόλυτο βαθμό οι κατηγορίες. 

Tags
Back to top button