Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

ΓΓ Υποδομών: «Το 2022 οι ανακοινώσεις για τις τρεις επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Λ.Βουλιαγμένης, Λαύριο & Ραφήνα»

Ο γγ Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του δήλωσε πως το 2022 θα είναι έτοιμη η κυβέρνηση να ανακοινώσει τους διαγωνισμούς για τις τρεις επεκτάσεις της Αττικής Οδού προς Λεωφόρο Βουλιαγμένης, προς Λαύριο και προς Ραφήνα.

Ο κ. Καραγιάννης διευκρίνισε ότι αυτά τα τρία σημαντικά έργα που μαζί με τις επεκτάσεις του μετρό θα αλλάξουν την εικόνα της Αττικής, βρίσκονται αυτήν την περίοδο στη φάση της μελέτης αλλά και της χρηματοοικονομικής διασφάλισης.

Οι επεκτάσεις προς Λαύριο και Ραφήνα θα περιλαμβάνουν και επεκτάσεις του προαστιακού προς τα λιμάνια του Λαυρίου και της Ραφήνας. Ένα τμήμα του έργου στη Ραφήνα θα είναι υπογειοποιημένο.

Τα εργοτάξια θα ξεκινήσουν το 2022 και το σύνολο του έργου θα τελειώσει το 2028

Για τον ΒΟΑΚ, ο γγ Υποδομών ανέφερε ότι ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να προχωρήσουν γρήγορα οι διαδικασίες, ώστε μέχρι τα τέλη του χρόνου να έχει γίνει ο διαγωνισμός. Τα εργοτάξια θα ξεκινήσουν το 2022 και το σύνολο του έργου θα τελειώσει το 2028.

Όσο αφορά την Πατρών-Πύργου σημείωσε ότι μέχρι τα τέλη του έτους θα έχουν εγκατασταθεί τα εργοτάξια και σε τρία χρόνια ο δρόμος θα είναι έτοιμος. Τέλος, για την επέκταση του τραμ προς τον Πειραιά είπε ότι θα λειτουργήσει τον Σεπτέμβριο.
 

 

Tags
Back to top button