Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Γερμανία: Λιγότερο από το αναμενόμενο μειώθηκε ο αριθμός των ανέργων

Λιγότερο από το αναμενόμενο μειώθηκε ο αριθμός των ανέργων στη Γερμανία τον Ιανουάριο, με το ποσοστό της ανεργίας να παραμένει σε χαμηλά επίπεδα ρεκόρ.

Τα στοιχεία αποτυπώνουν εποχικούς παράγοντες όπως οι λιγότερες προσλήψεις στον κατασκευαστικό κλάδο κατά τους χειμερινούς μήνες καθώς και η ασθενέστερη αύξηση της απασχόλησης στις υπηρεσίες και τη μεταποίηση.

Η υπηρεσία εργασίας ανακοίνωσε ότι παρέμεινε ισχυρή η ζήτηση για νέες προσλήψεις στις γερμανικές επιχειρήσεις. Αυτό αναμένεται να προσφέρει στήριξη στη μεγαλύτερη οικονομία της Ευρώπης που καταγράφει επιβράδυνση λόγω των προστριβών στο εμπόριο και των ανησυχιών για την αναμενόμενη αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή υπηρεσία εργασίας, ο εποχικά προσαρμοσμένος αριθμός των ανέργων μειώθηκε κατά 2.000 στα 2,263 εκατομμύρια. Οικονομολόγοι σε έρευνα του Reuters ανέμεναν μείωση κατά 10.000 άτομα. Το ποσοστό της ανεργίας παρέμεινε αμετάβλητο στο 5%, το χαμηλότερο από την επανένωση της Γερμανίας το 1990.
 

Tags
Back to top button