Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: Η αστυνομία "μπούκαρε" σε πιτσαρία στο Ντίσελντορφ που σέρβιρε κοκαΐνη ως συνοδευτικό

Η αστυνομία της Γερμανίας, εισέβαλε σε πιτσαρία στο Ντίσελντορφ, που σέρβιρε κοκαΐνη στους πελάτες που παράγγελναν το Νο 40 του καταλόγου.

«Ήταν μια από τις πίτσες που έκαναν τις πιο τρελές πωλήσεις», δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης της δυτικής Γερμανίας, Μίχαελ Γκραφ φον Μόλτκε.

Η αστυνομία, όπως είπε, πήρε μυρωδιά τον περασμένο Μάρτιο ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει στην πιτσαρία μετά από έλεγχο επιθεωρητών τροφίμων. Όταν άρχισαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών να παρακολουθούν το εστιατόρια ανακάλυψαν πολύ σύντομα γιατί ήταν τόσο δημοφιλής η πίτσα Νο 40.

Σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων όταν η αστυνομία έκανε έφοδο στο διαμέρισμα του διευθυντή της πιτσαρίας, ο 36χρονος πέταξε από το παράθυρο μια σακούλα με ναρκωτικά, που «έπεσε στα χέρια των αστυνομικών». Η σακούλα περιείχε 1.600 γραμμάρια κοκαΐνης, 400 γραμμάρια κάναβης και 268.000 ευρώ σε μετρητά.

Εξαρθρώθηκε κύκλωμα λαθρεμπορίας ναρκωτικών στη δυτική Γερμανία


Όταν ο διευθυντής της πιτσαρίας αφέθηκε ελεύθερος, λίγες μέρες αργότερα ξανάνοιξε την επιχείρηση και ξανάρχισε να πουλάει την πίτσα Νο 40 με την κοκαΐνη. ΟΙ επιθεωρητές της δίωξης Ναρκωτικών ερεύνησαν στη συνέχεια την εφοδιαστική αλυσίδα και μετά από μερικές εβδομάδες κάπου 150 αστυνομικοί εξάρθρωσαν ολόκληρη σπείρα λαθρεμπορίας ναρκωτικών στη δυτική Γερμανία, συνέλαβαν τρεις υπόπτους – μεταξύ των οποίων και τον 22χρονο επικεφαλής του κυκλώματος – και έκαναν εφόδους σε κατοικίες και επιχειρήσεις άλλων 12 υπόπτων.

Στη διάρκεια των εφόδων τους οι αστυνομικοί εντόπισαν δύο φυτείες κάνναβης στο Μένχενγκλαντμπαχ και το Ζόλινγκεν, ενώ βρήκαν και εργαλεία και στιλέτα καθώς και μετρητά και πανάκριβα ρολόγια, σύμφωνα με το Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο διευθυντής της πιτσαρίας συνελήφθη στην προσπάθειά του να διαφύγει στο εξωτερικό και παραμένει κρατούμενος. Οι Αρχές δεν έδωσαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υπόπτων λόγω της γερμανικής νομοθεσίας περί ιδιωτικότητας. Η αστυνομία δεν αποκάλυψε πόσο χρέωνε η πιτσαρία την παραγγελία Νο 40.

 

Tags
Back to top button