Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γερμανία: 75χρονη αρνήθηκε να φορέσει μάσκα στο αεροπλάνο και... δάγκωσε αστυνομικό!

Μια ηλικιωμένη 75 ετών η οποία δεν ήθελε επ΄ουδενί να φορέσει μάσκα προστασίας στο αεροπλάνο πριν αυτό ξεκινήσει την πτήση του από τη Φρανκφούρτη για το Τορόντο δάγκωσε τον αστυνομικό, που της επεσήμανε ότι οφείλει να το κάνει για λόγους προστασίας από τον κορωνοϊό.

Το περιστατικό συνέβη το περασμένο Σάββατο στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης.

Εκτός από τη μάσκα προσώπου, αυτή η κυρία θα έπρεπε μάλλον να φορέσει …φίμωτρο, αφού επιτέθηκε και δάγκωσε στο χέρι αστυνομικό, ο οποίος της συνέστησε να φορέσει μάσκα πριν από την έναρξη της πτήσης της. Σύμφωνα με την ομοσπονδιακή αστυνομία η οποία εκλήθη να συνδράμει το προσωπικό του αεροπλάνου, η …δηκτική κυρία αρνήθηκε να καλύψει το στόμα και τη μύτη της όταν της το είπαν οι αεροσυνοδοί, όπως επίσης και να εγκαταλείψει το αεροπλάνο μετά την άρνησή της να συμμορφωθεί στις συστάσεις.

Όταν κατέφτασαν οι αστυνομικοί, η γυναίκα είχε ήδη αρχίσει να γίνεται όλο και πιο επιθετική. Με κλωτσιές και χαστούκια υπερασπίστηκε τον εαυτό της και από τους αστυνομικούς που ήθελαν να την οδηγήσουν εκτός του αεροσκάφους.

Η γυναίκα δάγκωσε μάλιστα έναν από τους αστυνομικούς στο χέρι και έτσι η αστυνομία αναγκάστηκε να της περάσει χειροπέδες για να μπορέσει να την απομακρύνει και να την μεταφέρει τελικά στο αστυνομικό τμήμα.

Ούτε εκεί όμως ηρέμησε και συνέχισε να προσπαθεί να επιτίθεται στους αστυνομικούς. Έριξε μάλιστα ένα ποτήρι νερό στο πρόσωπο ενός αστυνομικού.

Η ηλικιωμένη γυναίκα τελικά ηρέμησε αργότερα και την Κυριακή πέταξε για το Τορόντο. Αναμένεται να της ασκηθεί μήνυση.

 


 

Tags
Back to top button