Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης: Οι προβλέψεις της Κομισιόν έφεραν την Ελλάδα στη πρώτη πεντάδα για την ανάπτυξη

Ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε στο 4ο αναπτυξιακό συνέδριο Αιτωλοακαρνανίας και σημείωσε ότι η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεν δυσκολίες, λόγω των προβλημάτων στην αγορά, όμως παρόλα αυτά βρίσκεται ψηλά στις προβλέψεις της Κομισιόν για την ανάπτυξη.

«Μπροστά μας έχουμε δυσκολίες, αλλά σε αυτή την κατάσταση που τώρα υπάρχει, είμαι υπερήφανος που η Ελλάδα μας ακόμα κρατάει καλά. Οι προβλέψεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που ανακοινώθηκαν για την οικονομία στις χώρες ευρωζώνης, για το 2022 και το 2023 έφεραν την Ελλάδα στην πρώτη πεντάδα των καλύτερων χώρων, ως προς τις προβλέψεις για ανάπτυξη στην Ευρωπαϊκή ήπειρο», είπε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, πρόσθεσε ότι «το να έχουμε ανάπτυξη σημαίνει ότι καταφέρνουμε και παράγουμε νέες θέσεις εργασίας και ότι η οικονομία μας εξακολουθεί να λειτουργεί παρά την πανδημία και παρά τον πόλεμο».

Γεωργιάδης: Εντός της εβδομάδας τα πρόστιμα στα πρατήρια για αισχροκέρδεια

Ακόμη, σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «είμαι εξαιρετικά υπερήφανος που αυτά τα περίπου τρία χρόνια που συμπληρώνω στη θέση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η Ελλάδα άλλαξε παντελώς την εικόνα της στο εξωτερικό». «Και αυτό, όπως τόνισε, «απεδείχθη με τις επενδύσεις που αυτά τα τρία χρόνια ήρθαν ήδη στη χώρα, αφού άλλαξε ο τρόπος που τις αντιμετωπίζουμε». Ταυτόχρονα, σημείωσε ότι «πρέπει να κάνουμε την Ελλάδα πόλο έλξης επενδυτικών εταιρειών, διότι μόνο αν προσελκύσεις επενδύσεις από το εξωτερικό, μπορείς να προσδοκάς ότι είναι δυνατόν να βελτιώσεις τις ζωές των ανθρώπων του τόπου σου».

Κλείνοντας την ομιλία του ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι «δεν το βάζουμε κάτω, τα προβλήματα θα υπάρχουν, αλλά θα τα λύσουμε με καλή διάθεση, εργατικότητα και καλή συνεργασία και στο τέλος όλα θα πάνε καλά παρά τις δυσκολίες».

Tags
Back to top button