Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης για Ακρίτα: Προσχηματική η «παραίτηση»-Φανταστείτε να έγραφα εγώ το ρατσιστικό για «γιο πλύστρας»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, αναφέρθηκε σε υποκρισία της Αριστεράς και προσχηματική υποβολή «παραίτησης» της Έλενας Ακρίτα.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Υγείας, σχολιάζοντας την υποβολή παραίτησης της Έλενας Ακρίτα από το βουλευτικό αξίωμα, στον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Παππά και όχι στον πρόεδρο της Βουλής, τονίζει ότι πρόκειται για προσχηματική κίνηση, επικοινωνιακού χαρακτήρα. Μάλιστα, σημειώνει με έμφαση: «σκεφθείτε εάν εγώ έγραφα με τόση απαξίωση και ρατσιστική συμπεριφορά για τους συμπολίτες μας που είχαν γεννηθεί φτωχοί ή στην βιοπάλη τί θα είχε συμβεί στη χώρα μας από τους αριστερούς….τώρα με αυτόν τον επικοινωνιακό χειρισμό υποτίθεται την συγχώρεσαν».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη:

 

«Η «παραίτηση» της κας Ακρίτα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Σύριζα είναι καθαρά προσχηματική και η μόνη της χρησιμότητα είναι επικοινωνιακή. Ο βουλευτής δεν παραιτείται στον Πρόεδρο της ΚΟ του αλλά στον ΠτΒ και η παραίτηση αυτή γίνεται πάντοτε δεκτή και τον διαδέχεται στην έδρα ο επόμενος βουλευτής. Η «παραίτηση» στον @nikospappas16 δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτή καθώς θα σήμαινε απλώς ότι ο @syriza_gr
θα έχανε μία επιπλέον έδρα σε αυτή την πολύ δύσκολη του στιγμή ενώ μάχεται να μην χάσει το status της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως. Άρα η όλη κίνηση έγινε μόνον για το θεαθήναι….θα ήθελα μόνον να σκεφθείτε εάν εγώ έγραφα με τόση απαξίωση και ρατσιστική συμπεριφορά για τους συμπολίτες μας που είχαν γεννηθεί φτωχοί ή στην βιοπάλη τί θα είχε συμβεί στη χώρα μας από τους αριστερούς….τώρα με αυτόν τον επικοινωνιακό χειρισμό υποτίθεται την συγχώρεσαν…για να επιβεβαιωθεί για άλλη μία φορά αυτό που πάντα πίστευα και πιστεύω, το κύριο χαρακτηριστικό της Αριστεράς είναι η υποκρισία».

 

Tags
Back to top button