Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Ξεκινάει η εκστρατεία εμβολιασμών στη χώρα

Η Γαλλία ξεπέρασε το όριο των 70.000 θανάτων από τη νόσο Covid-19, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία. Συνολικά, 70.142 άνθρωποι υπέκυψαν στον νόσο, οι 196 τις τελευταίες 24 ώρες.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων του τελευταίου 24ώρου παραμένει υψηλός, στα 21.406, στα ίδια επίπεδα με αυτά των τελευταίων ημερών.

Η πίεση επί των νοσοκομείων παραμένει μεγάλη, με συνολικό αριθμό νοσηλευομένων ασθενών της νόσου στους 24.985, οι 1.199 των οποίων εισήχθησαν κατά το τελευταίο 24ωρο. Οι 2.731 νοσηλεύονται σε ΜΕΘ, οι 188 εισήχθησαν σήμερα. Το ποσοστό θετικότητας παραμένει στο 6,5%.

Η Γαλλία εφαρμόζει από σήμερα γενική απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 18.00, λόγω των ανησυχιών για νέα έξαρση της επιδημίας εξαιτίας των νέων στελεχών του κορονοϊού που θεωρούνται μεταδοτικότερα.

Η πολιτική της κυβέρνηση δεν ήταν αρκετά αποτελεσματική μέχρι σήμερα για την σημαντική μείωση του αριθμού των νέων ημερήσιων κρουσμάτων, ενώ η εκστρατεία του εμβολιασμού μόλις ξεκίνησε στην χώρα.

Tags
Back to top button