Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Γαλλία: Εντοπίστηκαν ανθρώπινα υπολείμματα σε αγρόκτημα κατηγορούμενου για φόνο οικογένειας

Υπολείμματα ανθρώπινων σορών, που ανήκαν σε μια ολόκληρη οικογένεια η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, εντοπίστηκαν σήμερα κατά τη διάρκεια της έρευνας που είναι σε εξέλιξη στην κατοικία του φερόμενου ως δολοφόνου, στη δυτική Γαλλία, ανακοίνωσε η εισαγγελία της Νάντης.

Οι αρχές ερευνούν από νωρίς το πρωί το αγρόκτημα του Ιμπέρ Καουισέν, στην περιοχή Πον-ντε-Μπουί-λε-Κιμέρς, στη Βρετάνη. Ο Καουισέν, ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της οικογένειας Τροαντέκ, είναι παρών στην έρευνα και συνεργάζεται με τις αρχές, ανέφερε ο εισαγγελέας Πιερ Σενέ, σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Ο Πασκάλ Τροαντέκ, κουνιάδος του Ιμπέρ Καουισέν, η σύζυγός του Μπριζίτ, 49 ετών, ο γιος τους Σεμπαστιάν, 21 ετών και η κόρη τους Σαρλότ, 18 ετών, εξαφανίστηκαν μυστηριωδώς στις 16 Φεβρουαρίου και έκτοτε δεν έδωσαν κανένα σημείο ζωής. Δεν επικοινώνησαν με την εργασία τους, τα κινητά τηλέφωνά τους ήταν κλειστά και στο σπίτι τους, στη συνοικία Ορβό κοντά στη Νάντη, βρέθηκαν ίχνη αίματος.

Ο Ιμπέρ Καουισέν είχε τεθεί υπό κράτηση ως ύποπτος για την υπόθεση αυτή, μαζί με τη σύντροφό του, τη Λιντί Τροαντέκ, την αδελφή του Πασκάλ. Την Δευτέρα "έσπασε" και ομολόγησε. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, σκότωσε την τετραμελή οικογένεια με αφορμή μια περίεργη κληρονομική διαφορά: ήταν πεπεισμένος ότι ο Πασκάλ είχε κλέψει χρυσά νομίσματα από μια κληρονομιά που έπρεπε να μοιραστεί με την αδελφή του.

Ο Καουισέν τεμάχισε τα πτώματα των θυμάτων του, έθαψε ορισμένα κομμάτια και έκαψε άλλα. Κατηγορείται για ανθρωποκτονία και αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη. Η σύντροφός του κατηγορείται ότι τον βοήθησε να κρύψει τα πτώματα και ότι εξαφάνισε ορισμένα αποδεικτικά στοιχεία.

Tags
Back to top button