Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Γαλλία: Δέκα εκατομμύρια πολίτες της χώρας έκαναν την αναμνηστική δόση

Δέκα εκατομμύρια Γάλλοι έκαναν την αναμνηστική δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού, ανακοίνωσε το βράδυ ο υπουργός Υγείας Ολιβιέ Βεράν.

«10 εκατομμύρια Γάλλοι έκαναν την αναμνηστική τους δόση για να διατηρήσουν την προστασία τους απέναντι στην Covid. Νέα ραντεβού θα συνεχίσουν να ανοίγουν καθημερινά, ώστε όλοι οι δικαιούχοι να μπορούν να κάνουν την αναμνηστική τους δόση εγκαίρως», έγραψε στο Twitter. Η Γαλλία έχει πληθυσμό 67 εκατομμύρια κατοίκους και όλοι οι πολίτες ηλικίας άνω των 18 ετών δικαιούνται να κάνουν αναμνηστική δόση.

Πριν από δέκα ημέρες, η ανακοίνωση ότι όλοι οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα πλέον στην αναμνηστική δόση, προκάλεσε μεγάλη ζήτηση για ραντεβού. Για τον υπουργό Υγείας, δεν υπάρχει καμία υλικοτεχνική δυσκολία που να αποτρέπει την ομαλή διεξαγωγή της εκστρατείας εμβολιασμού με αναμνηστική δόση που στοχεύει στη δημιουργία ενός τείχους προστασίας κατά του πέμπτου κύματος της επιδημίας.

Οι υγειονομικές αρχές επανέλαβαν την Παρασκευή ότι δεν θα υπάρξει έλλειψη δόσεων εμβολίων. Από τις 15 Ιανουαρίου, η αναμνηστική δόση θα είναι υποχρεωτική για τους πολίτες ηλικίας 18 - 64 ετών προκειμένου να συνεχίσει να ισχύει το υγειονομικό τους πάσο. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο εμβολιασμός πρέπει απαραίτητα να έχει γίνει πριν από αυτήν την ημερομηνία που αντιστοιχεί απλά στην έναρξη ισχύος του μηχανισμού: από τις 15 Ιανουαρίου, το υγειονομικό πάσο αυτών των ανθρώπων θα απενεργοποιηθεί εάν δεν έχουν κάνει την αναμνηστική τους δόση το πολύ 7 μήνες μετά την τελευταία δόση.

Tags
Back to top button