Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γ. Μπαλάφας για επιχείρηση εκκένωσης Ελληνικού: «Οι πρόσφυγες μεταφέρονται σε πιο ανθρώπινες συνθήκες»

Για την επιχείρηση εκκένωσης του Ελληνικού μίλησε σήμερα ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, αναφέροντας ότι η συγκεκριμένη άτυπη δομή είναι υπόλοιπο της πρώτης φάσης, όπου χιλιάδες ανθρώπων έρχονταν καθημερινά στη χώρα μας από τα νησιά, μεταφέρονταν στην ηπειρωτική Ελλάδα και από εκεί στις χώρες της Βόρειας Ευρώπης.
 
«Αυτή η περίοδος ήταν μια πολύ δύσκολη περίοδος, όπου άνθρωποι έμεναν σε πλατείες, στην πλατεία Βικτωρίας, στην Ομόνοια, στην Ειδομένη και στο λιμάνι του Πειραιά» είπε, σε συνέντευξή του.

 
Ο κ. Μπαλάφας περιέγραψε, πως οι δομές στη Θήβα, όπου μεταφέρονται οι πρόσφυγες, είναι πολύ πιο κατάλληλες, σε σύγκριση με έναν άτυπο χώρο με κακές συνθήκες διαβίωσης, όπως το Ελληνικό, βρίσκονται δίπλα στην πόλη και υπάρχει πλήρη συναίνεση με τις αρχές και την κοινωνία.
Η όποια καθυστέρηση, συνέχισε ο κ. Μπαλάφας, έχει να κάνει με τη συνολική διαχείριση του προβλήματος και τον έλεγχο όλων των παραμέτρων. Για παράδειγμα, δεν γίνεται να βάλεις οικογένειες σε δομές με μεμονωμένα άτομα διαφορετικών εθνικοτήτων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Tags
Back to top button