Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Γ. Καμίνης: «Καταστροφικό ένα δημοψήφισμα για την ονομασία των Σκοπίων»

Καταστροφικό χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής, Γιώργος Καμίνης, ένα δημοψήφισμα για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Όπως τόνισε ο κ. Καμίνης, μιλώντας μπορεί οι σφυγμομετρήσεις να λένε ότι η πλειονότητα θέλει δημοψήφισμα, ωστόσο μία υπεύθυνη πολιτική ηγεσία είναι υποχρεωμένη να μην οδηγήσει τα πράγματα σε μία θεσμική απόφαση τόσο σοβαρή, όπως είναι το δημοψήφισμα, που ουσιαστικά δεν θα μπορεί μετά να ανατραπεί πάρα μόνο με νέο δημοψήφισμα.

Αναφορικά με τη στάση του Κινήματος Αλλαγής σημείωσε ότι θα καθοριστεί αφού η κυβέρνηση καταλήξει σε συμφωνία, την οποία θα προτείνει στη Βουλή. «Υπήρξε η δήλωση της κυρίας Γεννηματά, η οποία ήταν πάρα πολύ νηφάλια και πάρα πολύ ζυγισμένη και σωστή. Πρέπει να δούμε πρώτα από όλα ποια είναι η κυβερνητική πρόταση, μετά και τη σημερινή συνάντηση στο Νταβός του κ. Τσίπρα με τον κ. Ζάεφ» επισήμανε ο δήμαρχος Αθηναίων.

«Χρειάζεται συνολική λύση-πακέτο, που θα περιλαμβάνει και την άρση κάθε αλυτρωτισμού. Πρέπει, με πρωτοβουλία τής κυβέρνησης, να πρυτανεύσει διάθεση εθνικής συνεννόησης σ' αυτήν την ιστορία γιατί ταλαιπωρεί τη χώρα 25 χρόνια» υποστήριξε.

Επίσης, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Καμίνης επέκρινε την κυβέρνηση για την απόφασή της να ενημερώσει την ηγεσία της Εκκλησίας, πριν από τα πολιτικά κόμματα.

Σε ερώτηση για το επερχόμενο συλλαλητήριο στην Αθήνα, απάντησε ότι είναι υποχρεωμένος να δώσει άδεια για την πραγματοποίησή του. «Είναι μία πολιτική διαδήλωση και οπωσδήποτε είμαι υποχρεωμένος από το Σύνταγμα να δώσω άδεια και να διευκολύνω τους ανθρώπους να διαδηλώσουν τις πεποιθήσεις τους» υπογράμμισε ο δήμαρχος Αθηναίων. Ωστόσο, παρατήρησε ότι «με το περιεχόμενό τους, τα συλλαλητήρια, δεν νομίζω ότι βοηθάνε, γιατί βλέπουμε τις φωνές που επικράτησαν. Από εκεί κρίνεται το αποτέλεσμα του συλλαλητηρίου. Οι φωνές που επικράτησαν με τους "γυφτοσκοπιανούς", με τους "αλήτες πολιτικούς", κ.λπ., νομίζω ότι πριμοδοτείται η άκρα δεξιά».

Tags
Back to top button