Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρικτή κακοποίηση ζώου στον Βόλο: Ανήλικοι κατακρεούργησαν αδέσποτο σκυλάκι

Ένα φρικτό περιστατικό κακοποίησης ζώου συγκλονίζει την τοπική κοινωνία του Βόλου και καταγράφει το TheNewspaper.gr. Σύμφωνα με μαρτυρίες που δημοσιεύτηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανήλικοι φέρεται να κακοποίησαν βάναυσα και τελικά κατακρεούργησαν με πολλαπλές μαχαιριές στα ζωτικά του όργανα ένα αδέσποτο σκυλάκι και το άφησαν στη μέση του δρόμου, στη διασταύρωση των οδών Σπυρίδη και Καραολή. Το συμβάν έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στους κατοίκους της πόλης, ενώ οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών, σύμφωνα με το 

 

 

 

«Ένα τραγικό γεγονός έλαβε χώρα σε δρόμο της πόλης μας….βρέθηκε σφαγμένος κυριολεκτικά ένας αδέσποτος σκύλος….λέγεται ότι το έκαναν ανήλικοι….δεν υπάρχουν λόγια» αναφέρεται σε μια εκ των αναρτήσεων που έχουν δημοσιευτεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

ΑΝΑΖΗΤΟΎΝΤΑΙ ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΑΠΌ ΚΆΜΕΡΕΣ

Η Αστυνομία, αφού ενημερώθηκε για το περιστατικό, διεξάγει ενδελεχή έρευνα, προσπαθώντας να συγκεντρώσει όσα περισσότερα στοιχεία είναι δυνατόν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης. Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι η συλλογή βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας των καταστημάτων της περιοχής. Η καταγραφή οποιασδήποτε ύποπτης δραστηριότητας ενδέχεται να βοηθήσει στον εντοπισμό των υπεύθυνων για αυτή την αποτρόπαια πράξη.

ΑΝΤΙΔΡΆΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΈΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΉΣ ΔΙΚΤΎΩΣΗΣ

Οι πρώτες πληροφορίες για το αποτρόπαιο γεγονός διαδόθηκαν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, όπου αυτόπτες μάρτυρες και πολίτες εξέφρασαν τη θλίψη και την αγανάκτησή τους. Εκατοντάδες χρήστες έχουν ήδη σχολιάσει την πράξη, ζητώντας την άμεση σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών.

ΑΝΗΣΥΧΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΎΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΟΥΣΜΆΤΩΝ ΚΑΚΟΠΟΊΗΣΗΣ ΖΏΩΝ

Το τραγικό αυτό συμβάν εγείρει εκ νέου το ζήτημα της κακοποίησης ζώων στην Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια έχουν σημειωθεί πολλά περιστατικά βίας κατά ζώων, με πολλές φωνές να ζητούν αυστηρότερες κυρώσεις και πιο συστηματική επιτήρηση. Ο συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο έλαβε χώρα η κακοποίηση του ζώου, στη μέση του δρόμου, ενισχύει την ανησυχία για την έλλειψη σεβασμού προς την αξία της ζωής.

Tags
Back to top button