Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φρικιαστικό περιστατικό στις ΗΠΑ: 11χρονο και 12χρονο αγόρι κατηγορούνται για βιασμό 11χρονης

Μία ιστορία που πραγματικά προκαλεί ανατριχίλα βρίσκεται σε εξέλιξη στις Ηνωμένες Πολιτείες. Δύο αγόρια 11 και 12 ετών κατηγορούνται για τον βιασμό ενός 11χρονου κοριτσιού στη Φλόριντα.

Τα δύο μικρά αγόρια συνελήφθησαν από τις αμερικανικές αρχές τον Ιούνιο και τους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για τον βιασμό του μικρού κοριτσιού. 

Οι λεπτομέρειες από την έρευνα είναι συγκλονιστικές. Το 11χρονο κορίτσι έπαιζε στην παραλία Μπόιντον, όταν  οι δύο συνομίληκοί της την πλησίασαν και της ζήτησαν να κάνουν σεξ! Εκείνη φυσικά αρνήθηκε και τότε άρχισαν όλα.

Όπως είπε στην αστυνομία, την οδήγησαν με τη βία σε ένα άδειο σπίτι και εκεί τη βίασαν. Όμως δεν το είπε σε κανέναν. Μετά από λίγες εβδομάδες, έγραψε ένα γράμμα σε υπάλληλο του σχολείου της, αποκαλύπτοντας την υπόθεση.

Το ένα από τα δύο αγόρια, μάλιστα, την απείλησε ότι θα ανατινάξει το σπίτι της αν αποκαλύψει όσα έγιναν.

Tags
Back to top button