Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φρίκη: Σκοτώθηκε «παίζοντας» με χειροβομβίδα για να βγει… φωτογραφία – Σκληρές εικόνες

Τραγικά αποτελέσματα είχε η προσπάθεια ενός άνδρα να πουλήσει… μαγκιά, παίζοντας και βγάζοντας φωτογραφίες με μια «ζωντανή» χειροβομβίδα στο χέρι, καθώς πλήρωσε την τερατώδη απερισκεψία του με τη ζωή του.

Θύμα της απίστευτης ανοησίας του είναι ένας 30χρονος Ρώσος, ονόματι Αλεξάντερ Τσέτσικ, ο οποίος έβγαλε την περόνη από μια χειροβομβίδα και έστελνε φωτογραφίες σε φίλους του.

Μάλιστα, με έναν από αυτούς είχε και διάλογο, όπου ο φίλος του τον ρωτάει «είσαι καλά;» και ο Τσέτσικ απαντά «εξαρτάται τι εννοείς «καλά»», δείχνοντάς του τη φωτογραφία που κρατά τη χειροβομβίδα.

Ο φίλος του τον καλεί να μην κάνει κάτι «χαζό», ωστόσο, το κακό δεν άργησε να γίνει, καθώς η χειροβομβίδα εξερράγη, σκοτώνοντας τον Τσέτσικ.

Η αστυνομία, που έσπευσε στο σημείο της έκρηξης, χαρακτηρίζει το περιστατικό ως ατύχημα και εκτιμά ότι ο Τσέτσικ δεν ήθελε να αυτοκτονήσει, αλλά νόμιζε ότι η χειροβομβίδα δεν θα έσκαγε όσο την κρατούσε το χέρι του.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας, το περιστατικό διερευνάται, κυρίως για να διαπιστωθεί πώς η χειροβομβίδα έφθασε στα χέρια του 30χρονου.

Tags
Back to top button