Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Φωτιά» πήρε το στούντιο του ΣΚΑΪ - Ο Α.Πορτοσάλτε πέταξε τα μικρόφωνα και έφυγε

Εκνευρίστηκε ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Αρης Πορτοσάλτε που ήταν καλεσμένος στο στούντιο της πρωϊνής εκπομπής του καναλιού, με αποτέλεσμα να πετάξει τα μικρόφωνα και να αποχωρήσει on air.

Αιτία του εκνευρισμού του στάθηκε το γεγονός ότι δεν μπόρεσε να απαντήσει λόγω περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου, σε όσα έλεγε ο καλεσμένος της εκπομπής, δημοσιογράφος της Αυγής και υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α’ Αθηνών, Δημήτρης Στούμπος.

Οι παρουσιαστές Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου του τόνισαν ότι δεν υπάρχει χρόνος καθώς έπρεπε να προχωρήσουν σε διαφημίσεις και μεταξύ σοβαρού και αστείου του είπαν «ώρα να φεύγεις, έχεις και ραδιόφωνο».

Ο κ. Πορτοσάλτε, επέμενε πως θέλει να απαντήσει τώρα, αλλά οι παρουσιαστές του επανέλαβαν πως δεν υπάρχει χρόνος και ούτε μετά το διάλειμμα θα μπορεί να δώσει την απάντησή του, με αποτέλεσμα, τον εκνευρισμό του δημοσιογράφου: «Τότε εγώ… φεύγω και μη με ξανακαλέσετε», είπε νευριασμένος βγάζοντας το μικρόφωνο και αποχωρώντας από το στούντιο.

Tags
Back to top button