Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Φωτεινή Βελεσιώτου: Είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από τον ΣΥΡΙΖΑ

Η γνωστή τραγουδίστρια Φωτεινή Βελεσιώτου που προσδιορίζεται ως ανένταχτη  αριστερή μιλώντας στο ραδιόφωνο των «Παραπολιτικών 90,1» παραδέχτηκε ότι αν και είχε πιστέψει στις προεκλογικές υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ  και τον ψηφίσει  στις εκλογές του 2015 τώρα έχει απογοητευτεί. «Δυστυχώς είμαι πάρα πολύ απογοητευμένη από όλο αυτό που εισπράττω και παραμένω ανένταχτη. Είχα προσμονές πολλές τις οποίες πραγματικά είδα να χάνονται, ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για να αλλάξουν τα πράγματα στην Ελλάδα αλλά τελικά δεν άλλαξαν.»

Σε ερώτηση τι θα έλεγε  στον πρωθυπουργό αν ο κ.Τσίπρας πήγαινε να παρακολουθήσει την  παράσταση που δίνει στο γυάλινο μουσικό θέατρο απάντησε: «Θα του πω ότι είμαι απογοητευμένη πάρα πολύ,  αυτό φαντάζομαι ότι θα το έχει ακούσει και από πάρα πολύ κόσμο, δεν είμαι μόνο εγώ που έχω εισπράξει αυτή την απογοήτευση. Υποσχέθηκαν πάρα πολλά προεκλογικά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ήταν ανενημέρωτοι  όταν πήραν τα ηνία της χώρας στα χέρια τους».

Oταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξη Τσίπρα ήταν κατηγορηματική: «Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο, νομίζω ότι στις επόμενες εκλογές δεν θα πάω καν να ψηφίσω».

Tags
Back to top button