Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Φως στο παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015 : Η απειλή παραίτησης του Παυλόπουλου

Σε δημοσίευμά της η εφημερίδα «Ελευθερία του Τύπου», αναφερόμενη στο παρασκήνιο του καλοκαιριού του 2015 και όσα ακολούθησαν, αναφέρεται στην απειλή παραίτησης από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόποπη Παυλόπουλο.

Σύμφωνα με όσα γράφει η εφημερίδα η απειλή παραίτησης του Προέδρου της Δημοκρατίας ήταν αυτή που οδήγησε στη συγκεκριμένη ερμηνεία του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος και μπήκε στο συρτάρι το σχέδιο του Γιάννη Βαρουφάκη.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας είχε ξεκάθαρα προειδοποιήσει τον πρωθυπουργό ότι σε περίπτωση εξόδου της χώρας από το ευρώ θα υπέβαλε αμέσως την παραίτησή του, αρνούμενος να κατέχει το ύπατο αξίωμά του σε μία Ελλάδα εκτός Ευρώπης.

Σημειώνεται πως δεν αγνοούσε, ο κ. Τσίπρας και τη «λεπτομέρεια» ότι η παραίτηση του κ. Πρ. Παυλόπουλου θα έφερνε κατά τα συνταγματικώς προβλεπόμενα στο προεδρικό μέγαρο για ένα σύντομο, αλλά κρίσιμο διάστημα, την τότε πρόεδρο της Βουλής, κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου.

 

Tags
Back to top button