Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Φορολογικοί έλεγχοι σε καφέ μπαρ κι εστιατόρια σε Μύκονο και Χαλκιδική

«Βροχή» πέφτουν τα πρόστιμα σε μπαρ, καφέ και εστιατόρια στη Μύκονο και τη Χαλκιδική για παραβάσεις της ασφαλιστικής και φορολογικής νομοθεσίας, όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθησαν το διάστημα 16-18 Ιουνίου.

Συνολικά, ελέγχθηκαν 15 καταστήματα και βεβαιώθηκαν παραβάσεις σε 9 από αυτά.

Δένδιας: "H oριοθέτηση της ΑΟΖ μεταξύ Ελλάδας-Αλβανίας θα λυθεί στη Χάγη"

Ειδικότερα, κατά τους ελέγχους διαπιστώθηκε:

Στη Μύκονο

σε καφέ μπαρ, η μη έκδοση 20 αποδείξεων,
σε εστιατόριο, η μη έκδοση 6 αποδείξεων και να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,
σε εστιατόριο, να απασχολούνται 25 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και να απασχολείται εργαζόμενος που δεν ήταν καταχωρημένος στους πίνακες προσωπικού,
σε καφέ μπαρ, να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και
σε εστιατόριο, να απασχολούνται 7 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

Στη Χαλκιδική

σε καφέ μπαρ – εστιατόριο, η μη έκδοση 2 αποδείξεων και να απασχολούνται 3 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας,
σε καφετέρια, η μη έκδοση απόδειξης και να απασχολούνται 2 εργαζόμενοι που δεν ήταν καταχωρημένοι στους πίνακες προσωπικού,
σε ψαροταβέρνα, να απασχολούνται 11 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας και
σε ταβέρνα, να απασχολούνται 4 εργαζόμενοι εκτός ωραρίου εργασίας.

Για όλες τις περιπτώσεις ενημερώνονται οι αρμόδιες υπηρεσίες (Σ.Ε.Π.Ε., Δ.Ο.Υ., Π.Ε.Κ.Α.) για την επιβολή των ανάλογων διοικητικών κυρώσεων.

«Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις & της Διεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

Tags
Back to top button