Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

«Φονική» ατάκα Α.Τσίπρα σε Κ.Μητσοτάκη για βιασμούς του ευνοούμενού του Δ.Λιγνάδη (βίντεο)

Σκληρή απάντηση επεφύλαξε ο Αλέξης Τσίπρας ακούγοντας την δήλωση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι «γίνονται βιασμοί εντός των Πανεπιστημίων» και ιδιαίτερα μετά τα όσα έγιναν γνωστά για τον ευνοούμενο του πρωθυπουργού, πρώην διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τον ρώτησε μήπως τα μπέρδεψε με το Εθνικό Θέατρο, αφήνοντας έναν σαφή υπαινιγμό για τα όσα ακούγονται ότι γίνονταν εκεί το τελευταίο διάστημα.

«Φτάσατε στο σημείο να μας πείτε ότι γίνονται βιασμοί στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Δεν ξέρω, μήπως τα μπερδέψατε; Μήπως τα μπερδέψατε με το Εθνικό Θέατρο; Δεν ξέρω εγώ δεν έχω ακούσει να γίνονται βιασμοί», είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα για το ζήτημα των βιασμών στον καλλιτεχνικό χώρο ο Α.Τσίπρας αναφέρθηκε και στο non paper της ΕΡΤ (το γνωστό πλέον 'sos-sos') με το οποίο στην κρατική τηλεόραση ζητούσαν οι ιθύνοντες να μην "παίζουν" φωτογραφίες του Κ.Μητσοτάκη με τον κατηγορούμενο για βιασμούς αγοριών πρώην διευθυντή προγράμματος του Εθνικού Θεάτρου Δ.Λιγνάδη, φωτογραφίες όπως η πιο κάτω όπου εικονίζονται ο Κ.Μητσοτάκης μαζί με την Μαρέβα Μητσοτάκη και τους Δ.Λιγνάδη και Λ.Μενδώνη.

 

 

Tags
Back to top button