Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Φολέγανδρος: Οι τελευταίες κινήσεις της 26χρονης - Άφαντος ο σύντροφός της

Οι ολιγοήμερες διακοπές μιας κοπέλας και του συντρόφου της στη Φολέγανδρο, μετατράπηκαν σε τραγωδία καθώς η 26χρονη ανασύρθηκε νεκρή χθες το μεσημέρι από την θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς.

Την ίδια ώρα ο 30χρονος φίλος της αγνοείται.

Συγγενείς και φίλοι της άτυχης Γαρυφαλιάς αδυνατούν να πιστέψουν τι έχει συμβεί, ενώ παράλληλα, η οικογένεια του φίλου της ζει μέσα στην αγωνία, καθώς ο νεαρός δεν έχει δώσει σημεία ζωής.

​​​​​​​Όπως έγινε γνωστό, η 26χρονη κοπέλα, που είχε καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας και είχε σπουδάσει φαρμακοποιός, βρισκόταν στο νησί για ολιγοήμερες διακοπές σε κάμπινγκ μαζί με τον φίλο της, ο οποίος έχει καταγωγή από το Βραχάτι Κορινθίας.

«Οι γονείς της κοπέλας είναι σε αλλόφρονα κατάσταση. Τα παιδιά είχαν πάει για διακοπές στο νησί και κανείς δεν περίμενε αυτή την τραγική κατάληξη. Αναρωτιόμαστε τι μπορεί να τους συνέβη εκεί. Οι γονείς του αγοριού είναι τρελαμένοι, δεν τον έχουν εντοπίσει ακόμα. Είμαστε πολύ αναστατωμένοι» είπε άνθρωπος από το συγγενικό περιβάλλον της 26χρονης.

Οι μαρτυρίες και το τσαντάκι του 30χρονου

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκεί που εντοπίστηκε νεκρή η 26χρονη, βρέθηκε ένα τσαντάκι, μέσα στο οποίο υπήρχε η ταυτότητα του 30χρονου. Μάλιστα, μία φωτογραφία του έχει μοιραστεί στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί.

Μάλιστα, εξετάζονται με προσοχή οι μαρτυρίες, που αναφέρουν ότι μετά τον θάνατο της κοπέλας, είδαν κάποιο να κουτσαίνει και να απομακρύνεται από το σημείο. Φορούσε μαγιό αλλά κανένας δεν κατάφερε να πλησιάσει για να του μιλήσει.

Όπως προκύπτει από τις έως τώρα έρευνες, το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας απομακρύνεται. Οι άνδρες του Λιμενικού Σώματος, που χειρίζονται την υπόθεση θεωρούν πολύ πιθανό να πρόκειται είτε για δυστύχημα είτε ακόμα και για εγκληματική ενέργεια.

Οι τελευταίες κινήσεις της 26χρονης Γαρυφαλιάς

Κάτοικοι της περιοχής είδαν την άτυχη κοπέλα να οδηγεί Ι.Χ. αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες, σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο, λίγη ώρα προτού βρεθεί νεκρή.

Για άγνωστο λόγο το αυτοκίνητο παρέκκλινε της πορείας του και σταμάτησε εκτός του δρόμου, χωρίς να ντελαπάρει, πάνω σε βραχώδες σημείο. Τότε, η 26χρονη βγήκε από το όχημα, πήρε ένα σακίδιο και στράφηκε προς τη βραχώδη περιοχή. Το πορτ-μπαγκάζ μάλιστα παρέμεινε ανοιχτό.Το αυτοκίνητό της ήταν παρκαρισμένο και κλειδωμένο στην άκρη του δρόμου, που οδηγούσε στη θάλασσα.

Στην συνέχεια, κάτοικοι της Λυγαριάς ειδοποίησαν την Λιμενική Αρχή ότι στη θαλάσσια περιοχή, που είναι στα βόρεια του νησιού, εθεάθη να επιπλέει μια γυναίκα. Τότε, Λιμενικό και ιδιωτικό φουσκωτό έσπευσαν στο σημείο, όπου πράγματι βρήκαν και ανέσυραν τη νεαρή γυναίκα που φορούσε τα ρούχα της, η οποία, δυστυχώς, διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρή.

Χθες το βράδυ, η σορός της μεταφέρθηκε με το πλοίο «Διονύσιος Σολωμός» σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ούτως ώστε να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή και να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

Tags
Back to top button