Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Φιλιππίνες: Μετέτρεψαν τα πλαστικά σκουπίδια σε... τουλίπες (φώτο-βίντεο)

Μια πόλη στις νότιες Φιλιππίνες μετέτρεψε τα πεταμένα πλαστικά μπουκάλια σε λουλούδια για να δημιουργήσει έναν κήπο από χιλιάδες πολύχρωμες τουλίπες, προσελκύοντας τα βλέμματα των επισκεπτών. 

Ο κήπος από τουλίπες, που εγκαινιάστηκε τη Δευτέρα, δημιουργήθηκε από 26.877 μπουκάλια που συγκεντρώθηκαν από 45 χωριά γύρω από την πόλη Λαμιτάν στο Μπασιλάν, μια νησιωτική επαρχία στο νοτιοδυτικό άκρο του αρχιπελάγους. 

Τα πλαστικά μπουκάλια κόπηκαν σε σχήμα τουλίπας και βάφτηκαν κόκκινα, κίτρινα, ροζ και μπλε, ενώ άλλα ενώθηκαν με άμμο και τσιμέντο και χρησιμοποιήθηκαν για τη δημιουργία μονοπατιών στον κήπο αυτό. 

Οι Φιλιππίνες ρίχνουν μεγάλο μέρος των πλαστικών τους στον ωκεανό, ενώ ανακυκλώνουν μικρό μέρος των απορριμμάτων τους. 

Tags
Back to top button