Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

«Φεύγοντας» ο ηλικιωμένος πατέρας κληροδότησε στο γιο του ένα... οπλοστάσιο με υλικό Β' Παγκοσμίου Πολέμου (φωτό)

Ένα μικρό προσωπικό οπλοστάσιο με χειροβομβίδες και πυροβόλα όπλα. Αυτό ήταν το κληροδότημα προς το γιο του, από έναν ηλικιωμένο ο οποίος απεβίωσε στον Βόλο! Εκείνος, που κατοικεί στην Αθήνα, δεν έψαξε καν το πατρικό του, αλλά ζήτησε από τον… Στρατό να κάνει έρευνα.

Πριν από πέντε χρόνια, ο ηλικιωμένος είχε ενημερώσει το γιο του ότι στο σπίτι του στη συνοικία της Αγίας Παρασκευής στον Βόλο είχε κρυμμένο πολεμικό υλικό από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Έτσι, όταν πέθανε, το παιδί του φοβήθηκε μήπως γίνει κάποιο ατύχημα ή βρεθεί μπλεγμένος και ζήτησε εγγράφως από τις στρατιωτικές αρχές να αναζητήσουν το υλικό, αν βέβαια υπήρχε.

Το τετράγωνο όπου βρίσκεται το σπίτι αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας από τους αστυνομικούς και οι πυροτεχνουργοί το ερεύνησαν με προσοχή. Πράγματι, βρήκαν στο σπίτι ένα πολεμικό τυφέκιο Μάουζερ με φυσίγγια και τρεις αμυντικές χειροβομβίδες τις οποίες παρέλαβαν μαζί με το όπλο για να τις εξουδετερώσουν.

Tags
Back to top button