Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Eurovision 2021: Εντυπωσιακή η Ε.Τσαγκρινού στην δεύτερη πρόβα της Κύπρου (βίντεο)

Η Έλενα Τσαγκρινού κατάφερε να τραβήξει επάνω της όλα τα βλέμματα χάρη στην σημερινή της, δεύτερη πρόβα ενόψει της Eurovision 2021.

Στο νέο αποκλειστικό κλιπ που έδωσαν οι διοργανωτές της Eurovision 2021, παρακολουθούμε πιο αποκαλυπτικά πλάνα από την παρουσίαση του El Diablo της Κύπρου. Οι χορεύτριες που πλαισιώνουν την Έλενα Τσαγκρινού είναι ντυμένες στα κόκκινα, ενώ η ίδια φορά ένα αποκαλυπτικό κορμάκι σε ασημένιους τόνους με κρόσσια.

 

 

Το εύρημα της Κύπρου που ξετρέλανε τους φαν της Eurovision 2021

Το εύρημα που έχει ξετρελάνει τους φαν της Eurovision 2021 είναι ο τεράστιος «καθρέφτης» πίσω από τους χορευτές και την τραγουδίστρια της που όπως αναφέρουν κάποιοι δίνει την αίσθηση πολυμελούς ομάδας πέραν των πέντε ατόμων που επιτρέπονται επί σκηνής.

Η Κύπρος θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις στον διαγωνισμό, μετά την εντυπωσιακή συμμετοχή της Ελένης Φουρέιρα το 2018. Σύμφωνα με τα στοιχήματα για την Eurovision 2021, το El Diablo φιγουράρει 7η, στην κατάταξη των χωρών για το βράδυ του τελικού, γεγονός που δείχνει πως η Κύπρος θα συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις.

Tags
Back to top button