Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Αθλητισμός

Euro 2024: Άγγλοι οπαδοί επιτέθηκαν σε Σέρβους στο Γκελζενκίρχεν (Βίντεο)

Σφοδρή ένταση προκλήθηκε μεταξύ Σέρβων και Άγγλων οπαδών στην Γερμανία και συγκεκριμένα στο Γκελζενκίρχεν, με την επέμβαση της αστυνομίας να κρίνεται απαραίτητη.

Όπως αναφέρουν ρεπορτάζ, λίγες ώρες πριν τον αγώνα Αγγλίας – Σερβίας για το Euro 2024, Άγγλοι χούλιγκανς επιτέθηκαν σε Σέρβους οπαδούς, οι οποίοι αντέδρασαν με ρίψεις μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων.

Ωστόσο, η αστυνομία επενέβη άμεσα με περισσότερους από 50 αστυνομικούς να καταστέλλουν τις αναταραχές και να απομονώνουν τους Σέρβους για ασφάλεια. Παράλληλα, διεθνή δημοσιεύματα, κάνουν λόγο για αρκετούς τραυματίες και από τις δύο πλευρές.

 

Tags
Back to top button