Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Εύοσμος: Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας κατά του lockdown - «Μας βάλατε φυλακή για 11 κρούσματα» (βίντεο)

Για ακόμη μία ημέρα διαμαρτυρία πραγματοποιήθηκε έξω από το δημαρχείο στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου, για τα περιοριστικά μέτρα.

Όπως αναφέρουν κάτοικοι, ζήτησαν διαφάνεια, σχετικά με το πως ο Δήμος μπήκε στο κόκκινο, με μόνο 11 κρούσματα, όμως ούτε ο Δήμαρχος γνώριζε την πορεία και την εξέλιξη της υπόθεσης της καραντίνας. Το μόνο που γνώριζε ήταν ότι δόθηκαν τα κρούσματα στον κ. Χαρδαλιά κι αυτός έβαλε τον Δήμο στο κόκκινο, όπως αναφέρουν κάτοικοι που διαμαρτύρονταν για τα μέτρα.

Όπως λένε οι κάτοικοι υπάρχει ένας παραλογισμός, ενώ τα μέτρα θα φέρουν την οικονομική καταστροφή στον δήμο Ευόσμου. Ζητούν το άνοιγμα των καταστημάτων και των σχολείων.

Επίσης κινητοποιήσεις πραγματοποίησαν εργαζόμενοι, ανταποκρινόμενοι σε κάλεσμα σωματείων.

Ζητούν, μεταξύ άλλων, τη διενέργεια τεστ για τον κορωνοϊό κάθε εβδομάδα σε χώρους εργασίας με ευθύνη του κράτους και της εργοδοσίας, την λήψη μέτρων προστασίας για τους εργαζόμενους και την ενίσχυση του συγκοινωνιακού δικτύου στον δήμο Κορδελιού- Ευόσμου για να μην δημιουργείται συνωστισμός.

Οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο δημαρχείο και στη συνέχεια έκαναν πορεία, που κατέληξε στο αρχικό σημείο.

Tags
Back to top button