Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έτσι διακόπηκε η κυκλοφορία στη λ. Μαραθώνος την ώρα της φονικής πυρκαγιάς – Βίντεο

Νέα στοιχεία για τον τρόπο που αντέδρασε η αστυνομία την κρίσιμη ώρα που η φωτιά περνούσε τη λεωφόρο Μαραθώνος για να κατακάψει τα πάντα στο διάβα της στο Μάτι, έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Οδηγός κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο τη στιγμή που η τροχαία απέκλεισε την κυκλοφορία στη συμβολή της Μαραθώνος με την οδό Φλέμινγκ που οδηγεί στη Ραφήνα, αλλά και στο Μάτι, μέσω της οδού Δημοκρατίας.  Παράλληλα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε ο Σκάι, καταγράφονται και οι επικοινωνίες των τροχονόμων που βρίσκονταν επί τόπου και καλούν επειγόντως να μην διοχετεύεται κυκλοφορία τόσο προς τη Νέα Μάκρη, όσο και προς το Κόκκινο Λιμανάκι και τον παραλιακό δρόμο. Μάλιστα, σύμφωνα με μαρτυρίες αστυνομικών πολλοί οδηγοί ήταν απείθαρχοι και επέμεναν να περάσουν επικαλούμενοι τον κίνδυνο για τις περιουσίες τους.

Και ενώ η Μαραθώνος είχε κλείσει προς Νέα Μάκρη, την ίδια ώρα η Δημοκρατίας παρέμεινε ανοιχτή προς και από το Μάτι, ενώ η Φλέμινγκ επβαρυνόταν περαιτέρω από τα αυτοκίνητα που έρχονταν προς Μαραθώνος από το λιμάνι της Ραφήνας, καθώς πλοία καπέπλεαν κανονικά τουλάχιστον έως τις επτά το απόγευμα και ενώ η τραγωδία είχε συντελεστεί.
Δείτε το βίντεο που δείχνει την κλειστή διασταύρωση:

Tags
Back to top button