Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Ετοιμάζει πόλεμο ο Ερντογάν - Έξι πολεμικά πλοία τον κόλπο της Σύρτης

Oι Τούρκοι ''ξεμπέρδεψαν'' με το Αρτσάχ και συνεχίζουν ακάθεκτοι. Από την στιγμή που η ΕΕ δεν ''σκοτώνει'' οικονομικά την Άγκυρα, ο Ερντογάν θα συνεχίσει τις προκλήσεις του σε δύο ''μέτωπα''. 

Θέλει να ολοκληρώσει ότι ξεκίνησε σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, ενώ επιστρέφει ξανά στη Λιβύη. 

Όπως σας αποκαλύπτει το Πενταπόσταγμα, έξι τουρκικά πολεμικά πλοία φέρεται να έχουν εντοπιστεί στον κόλπο της Σύρτης.  

 

Δηλώσεις στρατηγού Μαχτζούμπ 

 

Ο εκπρόσωπος του Λιβυκού Εθνικού Στρατού (LNA), στρατηγός Κχαλέντ Αλ Μαχτζούμπ, επιβεβαίωσε την παρουσία τουρκικών πλοίων.

''Ο LNA παρακολουθεί την κίνηση των τουρκικών πολεμικών πλοίων, πρόσθεσε ότι βρίσκονται έξω από τα χωρικά ύδατα της Λιβύης και ότι δεν υπάρχουν ακόμη στοιχεία που να δείχνουν ότι πλησιάζουν την Σύρτη.'' 


 
Επιστρέφουν οι τζιχαντιστές  

 

Το Σάββατο, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (SOHR) επιβεβαίωσε ότι η Τουρκία στέλνει ξανά μισθοφόρους στη Λιβύη. Ο Τούρκος πρόεδρος έχει στείλει από τον Δεκέμβριο του 2019 πάνω από 18.000 μισθοφόρους! 

Σύμφωνα με έρευνα του ισπανικού οργανισμού EFE, οι αμοιβές των μισθοφόρων είναι περίπου 1.500 ευρώ. Το SOHR προειδοποίησε επίσης ότι περίπου 2.500 Τυνήσιοι συγκαταλέγονται μεταξύ των μαχητών που έστειλε η Τουρκία στη Λιβύη, πολλοί από τους οποίους συνδέονται με τζιχαντιστικές ομάδες.

 

Tags
Back to top button