Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Ελληνική Πολιτική

Ε.Σουρανή: Είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ι.Καλίν μετά τον σεισμό στα ανοιχτά της Σάμου

Παρά την ένταση που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά η διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού Ελένη Σουράνη είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον εκπρόσωπο του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, Ιμπραχίμ Καλίν για τον ισχυρό σεισμό που σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στα ανοιχτά της Σάμου. 

Και σήμερα Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, μετά τον πολύ ισχυρό σεισμό των 6,7 Ρίχτερ που σάρωσε την πόλη της Σμύρνης στην Τουρκία και ταρακούνησε ολόκληρο το Βόρειο Αιγαίο με επίκεντρο την Σάμο, η κυρία Σουρανή και ο κ. Καλίν επικοινώνησαν εκ νέου.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγη ώρα μετά την ισχυρότατη σεισμική δόνηση, η Ελένη Σουρανή, διευθύντρια του διπλωματικού γραφείου του πρωθυπουργού συνομίλησε τηλεφωνικά με τον Ιμπραχίμ Καλίν, εξ απορρήτων συνεργάτη και εκπρόσωπο του προέδρου της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν.

Κατά τις πληροφορίες η Ελένη Σουρανή και ο Ιμπραχίμ Καλίν εξέφρασαν εκατέρωθεν την συμπάθειά τους για τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το Βόρειο Αιγαίο και την περιοχή της Σμύρνης πολύ χειρότερα απ' ότι το νησί της Σάμου. Ο εκπρόσωπος του Ταγίπ Ερντογάν δεν εξέφρασε κάποιο αίτημα προς την ελληνική πλευρά για παροχή συνδρομής ώστε να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες του σεισμού. Ωστόσο η επικοινωνία της Ελένης Σουρανή με τον Ιμπραχίμ Καλίν δεν αποκλείεται να επαναληφθεί αργότερα σήμερα. Ουτε και θα μπορούσε να αποκλειστεί η ενεργοποίηση κάποιου είδους διαύλου επικοινωνίας μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας σε υψηλότερο επίπεδο, αργότερα σήμερα ή τα επόμενα 24ωρα.

Tags
Back to top button