Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έσωσε» την Μπενφίκα το instant replay

Την βοήθεια του instant replay χρειάστηκε η Μπενφίκα ώστε να επικρατήσει 2-1 της Πορτινομένσε, καθώς εκείνο έδειξε πως στο 88′ οι νεοφώτιστοι πέτυχαν ένα γκολ που ήταν οφσάιντ!

Οι «αετοί», προβλημάτισαν για ακόμα ένα παιχνίδι, επικρατώντας ωστόσο της Πορτιμονένσε με 2-1, με τους νεοφώτιστους να ανοίγουν το σκορ στο 56′ με τον Φαμπρίσιο.

Ο Ζόνας ισοφάρισε με πέναλτι στο 60′ και στο 78′ ο Αλμέιντα, έκανε το 2-1. Στο 88′ είχαμε όμως την φάση του ματς. Η Πορτιμονένσε, σκόραρε με τον Φαμπρίσιο, με τον διαιτητή να κάνει χρήση του βίντεο και να διαπιστώνει πως η φάση ξεκίνησε από οφσάιντ του Μανάφα, με αποτέλεσμα να μην μετρήσει το γκολ.

Δείτε το βίντεο πατώντας

 

 

Tags
Back to top button