Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ερντογάν: Να αποφύγουμε εντάσεις στο Αιγαίο - Να βρούμε λύσεις

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ανέφερε πως συμφωνεί για την αποφυγή εντάσεων στο Αιγαίο και σε άλλες περιοχές.

Ο Τούρκος πρόεδρος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ αναφέρθηκε στις συνομιλίες που είχε με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Συμμερίζομαι την άποψη του κ. Μητσοτάκη ότι θα πρέπει τόσο στο Αιγαίο, όσο και σε άλλες περιοχές, να κυριαρχήσει η ειρήνη και να αποφύγουμε κάθε ένταση», ανέφερε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος πρόσθεσε: «Δεν θα πρέπει οι συνομιλίες μας να γίνονται μέσω τρίτων. Θα πρέπει να υπάρχει μεταξύ μας απευθείας διάλογος με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και όταν υπάρχουν θέματα που μας απασχολούν, τότε θα πρέπει να τα γνωρίζουν οι επιτροπές εμπειρογνωμόνων ώστε να διερευνούν για ενδεχόμενες λύσεις».

Μεταξύ άλλων ο Ερντογάν ανέφερε: «θα πρέπει όταν έχουμε ένα θέμα να έρχεται στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Θα πρέπει να καθαρίσουμε το τραπέζι, το οποίο δεν πρέπει να είναι τραπέζι προβλημάτων αλλά τραπέζι λύσεων».

Tags
Back to top button