Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Ερντογάν από τα κατεχόμενα: «Δε θα επιτρέψουμε ποτέ οι Τ/Κ να γίνουν μειονότητα - Η Κύπρος είναι εθνικός μας στόχος»…

«Μηνύματα» σε Ελλάδα και Κύπρο από τα Κατεχόμενα, τα οποία επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης, έστειλε ο Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Τούρκος πρόεδρος υπογράμμισε ότι δεν θα επιτρέψει ποτέ να γίνουν οι Τουρκοκύπριοι θύματα του αδιεξόδου, στις κοινές δηλώσεις του με τον Μουσταφά Ακιντζί.

Μετά την ορκωμοσία του τη Δευτέρα, ο Ερντογάν την Τρίτη ταξίδεψε αρχικά στο Αζερμπαϊτζάν και στη συνέχεια στην Κύπρο, ενώ το επόμενο διήμερο θα είναι στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ. Μάλιστα, το μεσημέρι της Πέμπτης θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν θα επιτρέψουμε ποτέ να γίνουν οι Τουρκοκύπριοι μειονότητα σε ένα ελληνοκυπριακό κράτος», τόνισε ο Ερντογάν, σύμφωνα με το πρακτορείο Anadolu. «Η Κύπρος είναι ο εθνικός σκοπός μας. Στόχος μας είναι να βρεθεί μία δίκαιη και βιώσιμη λύση για την Κύπρο», συμπλήρωσε.

Ακόμη, ο Ερντογάν δήλωσε ότι στόχος της Τουρκίας είναι να διπλασιάσει το ΑΕΠ των Κατεχόμενων, μετατρέποντάς τα σε επίκεντρο της ανατολικής Μεσογείου.

Στα Κατεχόμενα έστησαν φιέστα για την επίσκεψη Ερντογάν. Τον υποδέχθηκε πλήθος κόσμου με σημαίες στα χέρια, ενώ κάποια στιγμή ένα κορίτσι έπεσε στην αγκαλιά του.

 

Tags
Back to top button