Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έρχονται 5.199 προσλήψεις σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ και δήμους

Μόνιμοι και εποχικοί υπάλληλοι θα προσληφθούν άμεσα στο Δημόσιο σε Δήμους και ΔΕΚΟ.

Μέσω τριών διαγωνισμών του ΑΣΕΠ που θα γίνουν το αμέσως επόμενο διάστημα θα γίνουν 464 προσλήψεις. Οι θέσεις που “ανοίγουν” είναι:

76 στον ΑΔΜΗΕ
218 στις υπηρεσίες Ασύλου
170 στο υπουργείο Δικαιοσύνης

Τη μερίδα του λέοντος στις προσλήψεις έχει το υπουργείο Πολιτισμού όπου θα υπάρξουν 2.338 θέσεις εποχικών που θα προσληφθούν με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας οι οποίες χρηματοδοτούνται από τη ΔΕΗ στις περιοχές της Κοζάνης, των Δωδεκανήσων και της Φλώρινας.
1.882 θέσεις εργασίας θα “ανοίξουν” σε Δήμους και hotspots σε υπηρεσίες πρώτης υποδοχής, ασύλου και διαχείρισης προσφυγικών ροών.

Την ίδια ώρα θα ξεκινήσουν να τρέχουν διαγωνισμοί για πρόσληψη 70 μόνιμων υπαλλήλων στην ΕΥΑΘ με τις αιτήσεις να κατατίθενται από 26/4 ως 10/5, 200 εποχικών υπαλλήλων στο Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων με τις αιτήσεις να γίνονται δεκτές ως 2 Μαϊου, αλλά 48 ατόμων στο Εθνικό Τυπογραφείο, την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, τον ΟΣΕ και την ΕΛΣΤΑΤ.

Tags
Back to top button