Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Ερέτρια: Βανδάλισαν εκκλησάκι στο Νησί των Ονείρων

Άγνωστοι λεηλάτησαν το εκκλησάκι που βρίσκεται στο Νησί των Ονείρων στην Ερέτρια Εύβοιας. Το περιστατικό, σύμφωνα με πληροφορίες, σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (26/12).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύμφωνα με το eviathema.gr, για το περιστατικό ενημέρωσαν τις αρχές πολίτες που βρέθηκαν στο εκκλησάκι για να το επισκεφθούν. Το συγκεκριμένο εκκλησάκι είναι ιδιοκτησία του Δήμου ενώ δίνεται κατά κύριο λόγο στην διάθεση όσων θέλουν να πραγματοποιήσουν μυστήρια ή βαπτίσεις ενώ στο ίδιο σημείο υπήρχε χώρος όπου έμεναν αδέσποτοι σκύλοι.

Πηγές του eviathema.gr αναφέρουν ότι οι δράστες φαίνονται να είναι μεγάλης ηλικίας.

Tags
Back to top button