Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Έψηνε παϊδάκια στα κάρβουνα κι έβαλε φωτιά στο δάσος στην Αλεξανδρούπολη – Προειδοποίηση Πυροσβεστικής

Αυστηρή προειδοποίηση και υπενθύμιση προς όλους τους πολίτες, απευθύνει η Πυροσβεστική, με αφορμή τη σύλληψη 36χρονου στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος έβαλε φωτιά σε δασική έκταση, καθώς… έψηνε παϊδάκια.

Ο 36χρονος Κ.Δ., συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, στην περιοχή Κρύα Βρύση του δήμου Αλεξανδρούπολης, για εμπρησμό από αμέλεια σε αγροτοδασική έκταση, συνεπεία χρήσης υπαίθριας ψησταριάς με κάρβουνα.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Π.Σ. αναφέρει:

«Ενημερώνουμε το κοινό ότι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ κατά την αντιπυρική περίοδο η εν λόγω δραστηριότητα, από την οποία πέρα από την ζημιά που θα προκαλέσει θα προκύψουν και σοβαρές ποινικές ευθύνες για τον υπαίτιο.

Ειδικότερα:

α) Υπενθυμίζεται ότι κατά τους θερινούς μήνες δεν ανάβουμε υπαίθριες ψησταριές εντός των δασών ή σε χώρους όπου υπάρχουν ξερά χόρτα και κλαδιά.

β) Η πρόκληση πυρκαγιάς αποτελεί ποινικό αδίκημα και τιμωρείται σύμφωνα με τα άρθρα 264, 265 και 266 του Ποινικού Κώδικα».

Tags
Back to top button