Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΥΓΕΙΑ

Επιβάλλουν απαγόρευση μετακινήσεων από νομό σε νομό- Β.Κικίλιας: «Θα απαγορευτούν μετακινήσεις πολιτών εκτός νομού τους»

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας σε δελτίο ειδήσεων, πριν το σαββατοκύριακο θα επιβληθεί από την κυβέρνηση απαγόρευση κυκλοφορίας των πολιτών από νομό σε νομό.

Σύμφωνα με πληροφορίες , το μέτρο θα ανακοινωθεί στην ενημέρωση της Παρασκευής 6 Νοεμβρίου για την πορεία του κορονοϊού στη χώρα μας, όπου ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς, αναμένεται να ανακοινώσει την απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό, ειδικά για την Αττική, για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο λόγος που θα επικαλεστεί η κυβέρνηση είναι εκδρομείς από την Αττική, να μην μετακινηθούν σε «κίτρινες» περιοχές, όπου η εστιάση θα είναι ανοιχτή και λειτουργεί κανονικά!

Με λίγα λόγια η κυβέρνηση συνεχίζει την «στοχοποίηση» του πυρήνα των ψηφοφόρων της!  

Tags
Back to top button