Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επίθεση στη Μονή Πετράκη - Τα πρώτα λόγια του «ιερέα»: «Ήθελα να τους τιμωρήσω, το έκανα από αγανάκτηση» (βίντεο)

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εγκαλούμενος προς καθαίρεση κληρικός που επιτέθηκε χθες με καυστικό υγρό σε Μητροπολίτες και έναν φύλακα της Μονής Πετράκη στο Κολωνάκι κατά την διάρκεια συνοδικού δικαστηρίου, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «ότι έκανα το έκανα από αγανάκτηση. Και άλλοι ιερείς έχουν κάνει και χειρότερα και τους κρατάνε. Εμένα γιατί όχι;».

Όπως ανέφερε, ήθελε να τους τιμωρήσει για την απόφαση εις βάρος του καθώς θεωρούσε άδικη την πρώτη απόφαση καθαίρεσης του και «στημένη» την δεύτερη.

Ο 37χρονος ιερέας κατά την διάρκεια παραμονής του στη ΓΑΔΑ έλεγε κάποιες ακατάληπτες φράσεις χωρίς ειρμό και έτσι αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Δρομοκαΐτειο Νοσοκομείο όπου εκεί κρίθηκε αναγκαίος ο εγκλεισμός του για περαιτέρω ψυχιατρική εξέταση. Δεν θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, αλλά θα διαβιβαστεί η δικογραφία και δεν θα απολογηθεί.

Οι αστυνομικοί πήραν τον ρουχισμό, τα άμφια των Μητροπολιτών και του Αρχιμανδρίτη όπως και του αστυνομικού και τα μπουκάλια με το καυστικό υγρό προκειμένου να αναλυθεί και διαπιστωθεί η ανάλυσή του. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, έχουν πάρει εξιτήριο οι 6 από τους 7 Μητροπολίτες καθώς του ενός κρίθηκε πιο σοβαρή η κατάσταση του και έπρεπε να παραμείνει στο νοσοκομείο για περαιτέρω νοσηλεία.

​​​​​​​Οι αστυνομικοί θα προβούν και σε μια πιο διακριτική έρευνα των social media του 37χρονου ιερέα – καθώς φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ενεργός – και των τελευταίων περιηγήσεων του στο διαδίκτυο όπου φαίνεται να έχει προμηθευτεί το θειικό οξύ.

Tags
Back to top button