Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Επιστρεπτέα: Παρατείνεται η υποβολή των δικαιολογητικών

Εκδόθηκαν οι ΚΥΑ για την παράταση της προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών από τους δικαιούχους όλων των κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής έως τις 16/7/2021

Με την έκδοση επτά κοινών αποφάσεων των Υπουργών Οικονομικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων (ΓΔΟΥ 608/30.06.202 – ΦΕΚ Β΄ 2835, ΓΔΟΥ 609/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2836, ΓΔΟΥ 610/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2837, ΓΔΟΥ 611/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2838, ΓΔΟΥ 612/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2839, ΓΔΟΥ 613/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2840, ΓΔΟΥ 614/30.06.2021 – ΦΕΚ Β΄ 2841), παρατείνεται έως τις 16 Ιουλίου 2021 η προθεσμία υποβολής των απαραίτητων δικαιολογητικών για τις επιχειρήσεις που έλαβαν χρηματοδοτική στήριξη στο πλαίσιο όλων των κύκλων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής, όπως είχε ήδη ανακοινώσει το Υπουργείο Οικονομικών από τις 16 Ιουνίου.

Δένδιας: Το «Ισλαμικό κράτος» εξακολουθεί να έχει πρόσβαση σε οικονομικούς πόρους

Παράλληλα, αναφορικά με το Ενιαίο Πιστοποιητικό Δικαστικής Φερεγγυότητας, προβλέπεται να αναζητείται αυτεπαγγέλτως στις περιπτώσεις των Πρωτοδικείων που διαθέτουν ηλεκτρονικό σύστημα, δηλαδή των Πρωτοδικείων Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Πειραιώς και Χαλκίδας. Υπενθυμίζεται ότι κατά τα λοιπά, τα δικαιολογητικά υποβάλλονται μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας “myBusinessSupport” της ΑΑΔΕ.

Tags
Back to top button