Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Επιστήμονες ανακάλυψαν «Τον κήπο της Εδέμ» (φωτό)

Μια απίστευτη ανακάλυψη ισχυρίζονται πως έκαναν Αυστραλοί επιστήμονες.

Για χιλιάδες χρόνια οι άνθρωποι ζούσαν με τον μύθο του «Κήπου της Εδέμ», του μέρους όπου οι άνθρωποι ζούσαν αρμονικά σε έναν παράδεισο, μέχρι ο Αδάμ να υποπέσει στο προπατορικό αμάρτημα.

Μια ομάδα ερευνητών, ωστόσο, από το πανεπιστήμιο του Σίδνεϊ είναι βέβαιη πως όχι μόνο ο Κήπος της Εδέμ υπάρχει, αλλά μάλιστα τον ανακάλυψε!

«Είναι ξεκάθαρο πως οι άνθρωποι εμφανίστηκαν στην Αφρική πριν 200 χιλιάδες χρόνια. Αυτό που είναι προς συζήτηση είναι η ακριβής τοποθεσία όπου εμφανίστηκε η ζωή για πρώτη φορά στον πλανήτη», ανέφερε η Vanessa Hayes, επικεφαλής της έρευνας.

Και κάπου εδώ μπαίνει ο μύθος του Κήπου της Εδέμ στην συζήτηση, καθώς σύμφωνα με τις Γραφές, εκεί ξεκίνησε η ζωή.

Αυτό λοιπόν το μέρος οι επιστήμονες αναφέρουν πως βρέθηκε.

Ο λόγος για την λίμνη Makgadikgadi,η οποία είναι σε έκταση σχεδόν όσο η Αγγλία και βρίσκεται Νότια του ποταμού Ζαμβέζη.

Tags
Back to top button