Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επιχειρησιακή εκπαίδευση: Βολές Πυροβολικού Μάχης και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων (φωτό)

Την Τετάρτη 7 και την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017, στο πλαίσιο της επιχειρησιακής εκπαίδευσης, η 1Η ΣΤΡΑΤΙΑ και το Δ΄ Σώμα Στρατού, εκτέλεσαν βολές με τις Μοίρες Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων MLRS, RM – 70 και Αυτοκινούμενων  Πυροβόλων Μ109Α3.
Η ακρίβεια και η ταχύτητα των πυρών, καθώς και η άμεση προσαρμογή των πυρών σε αιφνιδίως εμφανιζόμενους στόχους καταδεικνύουν το άριστο επίπεδο εκπαίδευσης του προσωπικού, την υψηλή διαθεσιμότητα και την αξιοπιστία των συστημάτων.

Tags
Back to top button