Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Επίδομα θέρμανσης: Σε δύο φάσεις η πληρωμή των δικαιούχων - Οι ημερομηνίες

Το επίδομα θέρμανσης για τη φετινή χειμερινή περίοδο είναι διευρυμένο και θα υπολογιστεί με βάση τον οικισμό που κατοικούν οι ενδιαφερόμενοι.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) για το επίδομα θέρμανσης αλλά και την οριστικοποίηση του ποσού, για το οποίο υπέβαλλαν αίτηση περίπου 700.000 νοικοκυριά.

Tο συνολικό ποσό της επιδότησης εκτιμάται ότι θα υπερβεί τα 100 εκατ. ευρώ, έναντι των 85 - 90 εκατ. ευρώ που υπολόγιζε αρχικά το υπουργείο. Το εύρος του επιδόματος φέτος θα κυμαίνεται από 80 έως 650 ευρώ.

Φέτος για πρώτη φορά, εκτός από την αγορά πετρελαίου, και η αγορά φυσικού αερίου υγραερίου και καυσόξυλων σε οικισμούς με λιγότερους από 2.500 κατοίκους.

Ο υπολογισμός του ποσού εξαρτάται από την τοποθεσία των δικαιούχων (η οποία καθορίζεται από τον Ταχυδρομικό Κώδικα της διεύθυνσης που έχει δηλωθεί στην αίτηση), αλλά και τον αριθμό των ανήλικων μελών της οικογένειας. Επίσης, για κάθε ανήλικο θα υπάρχει προσαύξηση 10%.

 

from on .

 

Οι ημερομηνίες πληρωμής

Η πληρωμή του επιδόματος θα καταβληθεί σε δύο φάσεις.

Έως τις 31 Ιανουαρίου θα πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης για αγορές που έγιναν έως τις 21 Δεκεμβρίου του 2020

Έως τις 31 Μαρτίου θα πληρωθεί το επίδομα θέρμανσης για αγορές έως 28 Φεβρουαρίου

Tags
Back to top button