Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Lifestyle

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Ν.Βέρτης - Βρέθηκε στο Ισραήλ κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών

Ο Νίκος Βέρτης κατάφερε να επιστρέψει στην Ελλάδα σήμερα το απόγευμα, από το Ισραήλ και πιο συγκεκριμένα το Τελ Αβίβ.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης βρέθηκε στο Ισραήλ από το βράδυ της Κυριακής για τις συναυλίες που είχαν προγραμματιστεί, σήμερα 12 Μαΐου και την Πέμπτη 13 Μαΐου με τη συμμετοχή τουλάχιστον 10.000 ατόμων.

Η στρατιωτική κλιμάκωση ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα οδήγησε στη ματαίωση της σημερινής συναυλίας, με την πραγματοποίησή της σε νέα ημερομηνία.

Κατά τη διάρκεια των χθεσινοβραδινών βομβαρδισμών ο Νίκος Βέρτης και οι στενοί συνεργάτες του παρέμειναν σε καταφύγιο για την ασφάλειά τους, ενώ σειρήνες ηχούσαν στην πόλη που βομβαρδιζόταν. Ο Νίκος Βέρτης θα τραγουδούσε στο Ισραήλ, στην πρώτη συναυλία κορυφαίου διεθνούς καλλιτέχνη στη χώρα μετά την πανδημία.

Ο καλλιτέχνης και οι στενοί συνεργάτες του είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Καθώς οι συναυλίες ακυρώθηκαν το team της αποστολής επιστρέφει σήμερα στην Ελλάδα.

 

Tags
Back to top button