Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Οικονομια

Έπεσαν οι υπογραφές για τη Φέτα - Ετοιμάζεται σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης

Στην τελική ευθεία έχει μπει η σύσταση Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα. Πλέον τίθενται ισχυρές βάσεις για την προστασία του εθνικού προϊόντος μας, τη φέτα.

Έπεσαν οι τελικές υπογραφές για τη δημιουργία και την κατάθεση του σχετικού φακέλου για τη σύσταση της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης για τη Φέτα, σε συνάντηση όλων των εμπλεκόμενων μερών, στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. 

«Με την ιστορική αυτή απόφαση τίθενται ισχυρές βάσεις για την προστασία και την προώθηση του εθνικού προϊόντος της πατρίδας μας, τη φέτα», δήλωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκης Βορίδης. 

Σημειώνεται ότι τον σχετικό φάκελο υπογράφουν από κοινού ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων-ΣΕΒΓΑΠ, η Οικολογική Διαχείριση Προϊόντων, Παραπροϊόντων-Υποπροϊόντων τυριού Φέτα ΠΟΠ υπό τον διακριτικό τίτλο «ΟΔΙΠΠΑΦ», ο Σύλλογος Τυροπαραγωγών Θεσσαλίας, ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας-ΣΕΚ, η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων, η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας και ο Κλαδικός Αγροτικός Συνεταιρισμός Προβατοτρόφων Ελλάδος.

Όπως είχε αποφασιστεί κατά τη διάρκεια της επτάωρης συνάντησης που είχε πραγματοποιηθεί στο ΥΠΑΑΤ στις αρχές Ιανουαρίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της νεοσύστατης Διεπαγγελματικής Οργάνωσης θα είναι εννεαμελές. 

Συγκεκριμένα, τέσσερις έδρες θα καταλαμβάνει ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Γαλακτοκομικών Προϊόντων (ΣΕΒΓΑΠ) και από μια η Πανελλήνια Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), ο Σύνδεσμος Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ), οι Τυροπαραγωγοί Θεσσαλίας, η Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας και η Οικολογικής Διαχείρισης Προϊόντων, Παραπροϊόντων-υποπροϊόντων Φέτας ΠΟΠ (ΟΔΙΠΑΦ). 

Τέλος όπως είχε αποφασιστεί στη Γενική Συνέλευση να υπάρχουν 33 αντιπρόσωποι.

Tags
Back to top button