Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Άμυνα & Ασφάλεια

Επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Μενίδι

Ένα νέο περιστατικό που θυμίζει όσα έγιναν πριν από μικρό χρονικό διάστημα στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα έλαβε χώρα στο Μενίδι.

Χειροπέδες  σε τρία άτομα πέρασαν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ, έπειτα από καταδίωξη.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου, περίπου στις 3 το μεσημέρι, δεν σταμάτησαν σε σήμα των αστυνομικών για έλεγχο και ακολούθησε καταδίωξη.

Οι αστυνομικοί αρχικά προσπάθησαν να ακινητοποιήσουν το όχημα σε καταυλισμό της περιοχής του Μενιδίου και τότε, σύμφωνα με τις αναφορές των αστυνομικών, ο οδηγός επιχείρησε να κάνει όπισθεν και κινήθηκε προς το μέρος τους, με αποτέλεσμα ο ένας να πυροβολήσει για εκφοβισμό.

Τελικά το αυτοκίνητο σταμάτησε στο Καματερό και οι επιβάτες συνελήφθησαν.

Tags
Back to top button