Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Επαγωγικοί φορτιστές στο οδόστρωμα θα φορτίζουν τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα

Εταιρεία με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο ξεκίνησε δοκιμές επαγωγικών φορτιστών που τοποθετούνται στο οδόστρωμα σε θέσεις στάθμευσης και φορτίζουν ηλεκτρικά αυτοκίνητα χωρίς καλώδια.

Η εταιρεία λέει ότι η τεχνολογία, η οποία λειτουργεί μέσω μιας ηλεκτρικής επαγωγικής βάσης φόρτισης, έδωσε ενθαρρυντικά αποτελέσματα στις πρώτες δοκιμές.

Ουισκόνσικ: Στους 6 οι νεκροί από το αυτοκίνητο που παρέσυρε παρέλαση

Οι επιφάνειες φόρτισης αναπτύχθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Ουόργουικ και την εταιρεία IPT Technology, χρησιμοποιώντας παρόμοια τεχνολογία με αυτήν που σήμερα χρησιμοποιείται για να φορτίζονται ορισμένα ηλεκτρικά λεωφορεία.

Στις δοκιμές χρησιμοποιούνται οχήματα εταιρείας ενοικιάσεων που προσφέρονται στο κοινό έναντι μικρής αμοιβής για τη χρήση τους. Η πρώτη δοκιμή πραγματοποιείται στο Μάρλοου του Μπάκιγχαμσαϊρ, όπου έχει τοποθετηθεί ένας φορτιστής σε ειδικό χώρο στάθμευσης, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν άλλες εννέα κοντινές τοποθεσίες.

Κορονοϊός-Αυστρία: Επιχείρηση "λαχειοφόρος αγορά...εμβολιασμού"-Κληρώνει από σπίτι μέχρι αυτοκίνητο

Οι μετρήσεις που συλλέγονται στις δοκιμές εξετάζονται από καθηγητές και φοιτητές του Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Βάσει των σχολίων που θα γίνουν από τους χρήστες, θα αποφασιστεί αν θα πρέπει να υπάρξουν βελτιώσεις στο εγχείρημα.

Tags
Back to top button