Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Eπαγγελματίες οι ληστές της Πειραιώς – Ψέκασαν με χλωρίνη τους χώρους

Οι δράστες κράτησαν για περίπου 2,5 ώρες ομήρους υπαλλήλους και πελάτες, άνοιξαν περισσότερες από 50 θυρίδες πελατών και διέφυγαν πριν οι υπάλληλοι προλάβουν να πατήσουν το «κουμπί πανικού» για την ειδοποίηση της Αστυνομίας.

Οι δράστες που μπήκαν χθες το μεσημέρι στο υποκατάστημα της οδού Χατζηκυριάκου στην Καλλίπολη εφάρμοσαν όσα είχαν δοκιμάσει και στις 9 Αυγούστου 2016 όταν είχαν εισβάλλει σε υποκατάστημα της λεωφόρου Κηφισίας.

Οι δύο από τους ληστές μπήκαν πρώτοι στην τράπεζα στις 14:15, λίγη ώρα πριν κλείσει το κατάστημα, κρατώντας σάκους από τους οποίους έβγαλαν όπλα. Ακινητοποίησαν με την απειλή όπλων και μίας χειροβομβίδας πέντε πελάτες και τρεις υπαλλήλους και τους απομάκρυναν από τη θέση τους πριν προλάβουν να πατήσουν το κουμπί πανικού. Στη συνέχεια, τους κλείδωσαν σε κουζίνα του υπογείου. Αμέσως μετά μπήκαν άλλοι δύο ένοπλοι, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στο ημιυπόγειο του υποκαταστήματος και άρχισαν να ανοίγουν θυρίδες.

Εντυπωσιακό είναι ότι χθες άνοιξαν διπλάσιες θυρίδες σε σχέση με αυτές που είχαν ανοίξει στις 9 Αυγούστου 2016 (συνολικά 22 θυρίδες) στους Αμπελόκηπους.

Να σημειωθεί ότι πριν φύγουν από το χώρο έριξαν χλωρίνη για να σβήσουν τα ίχνη τους. Μάλιστα ψέκασαν το χώρο με πιεστικό μηχάνημα που είχαν μαζί τους για να εξαφανίσουν τυχόν DNA.

Tags
Back to top button