Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Κόσμος

Έως και 400 ξένοι μισθοφόροι είναι παγιδευμένοι στο έδαφος του Azovstal

Έως και 400 ξένοι μισθοφόροι έχουν περικυκλωθεί στη Μαριούπολη ως μέρος της ουκρανικής ομάδας, δήλωσε ο υποστράτηγος Ιγκόρ Κονασένκοφ, εκπρόσωπος του υπουργείου Άμυνας, σε ενημέρωση.

«Συνολικά, σύμφωνα με τους Ουκρανούς στρατιώτες που παραδόθηκαν, έως και 400 ξένοι μισθοφόροι βρίσκονται τώρα περικυκλωμένοι στο έδαφος της επιχείρησης Azovstal ως μέρος της ουκρανικής ομάδας», είπε.

Ουκρανία: «Αντιστεκόμαστε ακόμα στην Μαριούπολη, δεν είναι στα χέρια των Ρώσων»

Ο εκπρόσωπος του τμήματος διευκρίνισε ότι οι περισσότεροι είναι πολίτες ευρωπαϊκών χωρών και Καναδοί. Ο στρατηγός σημείωσε ότι σύμφωνα με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο, οι μισθοφόροι δεν έχουν την ιδιότητα του «μαχητή», επομένως «το καλύτερο που τους περιμένει είναι η ποινική ευθύνη και οι μακροχρόνιες ποινές φυλάκισης».

Tags
Back to top button