Στο Pro News Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων.

Με την άδειά σας, εμείς και οι συνεργάτες μας ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε ακριβή δεδομένα γεωγραφικής τοποθεσίας και ταυτοποίησης μέσω σάρωσης συσκευών. Μπορείτε να κάνετε κλικ για να συναινέσετε στην επεξεργασία από εμάς και τους συνεργάτες μας όπως περιγράφεται παραπάνω. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πιο λεπτομερείς πληροφορίες και να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας πριν συναινέσετε ή να αρνηθείτε να συναινέσετε. Λάβετε υπόψη ότι κάποια επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων ενδέχεται να μην απαιτεί τη συγκατάθεσή σας, αλλά έχετε το δικαίωμα να αρνηθείτε αυτήν την επεξεργασία. Οι προτιμήσεις σας θα ισχύουν μόνο για αυτόν τον ιστότοπο. Μπορείτε πάντα να αλλάξετε τις προτιμήσεις σας επιστρέφοντας σε αυτόν τον ιστότοπο ή επισκεπτόμενοι την πολιτική απορρήτου μας.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας.Δες περισσότερα εδώ.
Περιβάλλον

Εντυπωσιακό: Ανάποδο… ουράνιο τόξο στον ουρανό! (φωτο)

Το ανάποδο ουράνιο τόξο ή αλλιώς το “χαμόγελο του ουρανού” εμφανίζεται μετά τη βροχή ή κατά τη διάρκειά της, στην αντίθετη μεριά του ουρανού, από όπου βρίσκεται ο ήλιος. Στην πραγματικότητα πρόκειται για οφθαλμαπάτη, που δημιουργείται όταν το φως του ήλιου αντανακλάται σε νέφη από κρύσταλλα πάγου.

Πιο συγκεκριμένα, οι επιστήμονες λένε ότι το σπάνιο αυτό το θέαμα, αν και μοιάζει με ένα ανάποδο ουράνιο τόξο, στην πραγματικότητα προκαλείται από το φως που λάμπει μέσα από μικροσκοπικούς κρυστάλλους πάγου στα σύννεφα και αντί να προκαλείται από τις σταγόνες της βροχής –όπως τα κανονικά ουράνια τόξα– είναι αποτέλεσμα των άσχημων ατμοσφαιρικών συνθηκών, ενώ γίνεται σπάνια ορατό έξω από το Βόρειο και Νότιο Πόλο.

Tags
Back to top button